Investeer in de
vitaliteit
van uw personeel
en voorkom 
stress gerelateerd
ziekteverzuim op tijd.

Een Shiatsu stoelmassage is een waardevolle manier om klachten als (werk)stress, hoofdpijn, rugpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid en slapeloosheid op tijd bij uw werknemers te herkennen, te bestrijden en of te voorkomen.

De techniek van een Shiatsu stoelmassage werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energie-boost. Een Shiatsu stoelmassage zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers en is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden.

 

 

De werking van een
Shiatsu stoelmassage


Met een Shiatsu stoelmassage zullen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers niet alleen sneller ontdekt worden. De ontspannende werking helpt ook werkstress tegen te gaan en door de versoepelde spieren zijn klachten als RSI voor uw personeel al snel verleden tijd.


Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

bedrijfsmassage praktijk Gerardus Apeldoorn

Stoelmassages
in Apeldoorn
volgens de traditionele Shiatsu


Ik maak bij de stoelmassages gebruik van een traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, brengt lichaam en geest weer in evenwicht. Uw medewerker gaat in een speciaal ontworpen massagestoel zitten . Als (shiatsu) stoelmasseur verzorg ik vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.


 

Preventieve werking

 

Met mijn achtergrond in de shiatsu therapie, weet ik veel kwaaltjes ook vroegtijdig te signaleren. Daarmee is een Shiatsu stoelmassage zeer geschikt voor elke organisatie die preventief een essentiële bijdrage wilt leveren aan de vitaliteit van haar medewerkers.


 

Beloning

 

Naast dat de Shiatsu stoelmassages niet alleen perfect bij vitaliteitsprogramma’s aansluiten ter preventie van ziekteverzuim, worden de massages ook veelvuldig ingezet als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.
Tip: U kunt er dus ook voor kiezen om uw personeel of collega een voucher als (zakelijk) cadeau te geven. Zo bepalen zij zelf een geschikt moment om in hun eigen tijd naar mijn praktijk in Apeldoorn te komen voor een Shiatsu stoelmassage of een Shiatsu behandeling.


 

 

Benieuwd naar
uw
investering?


Een Shiatsu stoelmassage is bij uitstek een zeer gewaardeerde investering in het welzijn van uw personeel. Voor nog geen € 20,00 per medewerker, heeft u al de mogelijkheid om uw medewerkers van een stoelmassage te voorzien.De voordelen van een
Shiatsu stoelmassage
in Apeldoorn

 

Door Shiatsu stoelmassages aan te bieden, genieten zowel u als uw personeel van diverse voordelen. Daarbij valt te denken aan:

 

  • Meer energie op de werkvloer, zorgt voor meer productiviteit
  • Spieren worden soepel, zorgt voor minder kans op RSI
  • Verbeterde werksfeer, zorgt voor tevreden en dankbare medewerkers
  • Ontspannen geest, zorgt voor betere bestendigheid tegen werkstress
  • Eventuele klachten worden vaak vroegtijdig gesignaleerd en kunnen hiermee voorkomen worden
  • Kleding blijft gewoon aan
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
  • Korte effectieve behandeling wat tijd en geld bespaart
  • Aantoonbaar minder werkgerelateerde klachten, dus minder verzuim

 

 

Interesse
in een stoelmassage
in Apeldoorn?


Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een Shiatsu stoelmassage in Apeldoorn of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de Shiatsu stoelmassages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal weken of maanden van toepassing. Aan de hand van deze kennismaking  en de resultaten kan na de proefperiode bepaald worden of u van de voordelen overtuigd bent.

 

 

Contact

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen.