Eerste hulp bij burn-out klachten met een op maatgericht vitaliteitstraject in Apeldoorn en omgeving

Personeel is vaak het meest kostbare kapitaal wat een bedrijf bezit. Het is daarom geen overbodige luxe om in de gezondheid van jezelf of van jouw werknemer(s) te investeren. Want waar hard gewerkt wordt, liggen aan (werk)-stress gerelateerde klachten nu eenmaal op de loer.

 

Om langdurig ziekteverzuim te voorkomen of op tijd te verhelpen, kan het soms noodzakelijk zijn om zo snel mogelijk in actie te komen, maar waar kan je het best beginnen?

 

Mijn naam is Geard Poorte (Shiatsu Therapeut en Holistisch Coach) in Apeldoorn en omgeving.

In de alledaagse drukte weet ik als geen ander, dat echte ontspanning er nog wel eens bij inschiet. En dat terwijl er in onze snel veranderende wereld, er steeds meer van ons wordt gevraagd, waarbij de balans tussen inspanning en ontspanning ook steeds belangrijker is geworden om daarmee om te kunnen gaan.

Burn-out coach, Burn-out hulp Apeldoorn

Met mijn kennis en ervaring uit de Oosterse geneeswijze en Holistische coaching heb ik voor mensen met burn-out klachten een vitaliteitstraject ontwikkeld.
Dit traject, dat uit een combinatie bestaat van Shiatsu therapie en Holistische coaching is doeltreffend om mensen met burn-out klachten op een verantwoorde wijze in hun herstel te begeleiden.

Een vitaliteitstraject dat uit twee fases bestaat

In de eerste fase van het traject ligt de nadruk op het herstel van de fysieke burn-out klachten waarbij Shiatsu therapie uitkomst biedt.
In de tweede fase verandert het traject geleidelijk richting Holistische Coaching. In deze fase werk ik samen met mijn cliënt naar de onderliggende oorzaak toe van de burn-out klacht(en) waarbij het lichaam er nog altijd aandachtig bij wordt betrokken. 

 

Het gezegde: ''Het lichaam liegt nooit'' blijft hierbij zeker van toepassing om eventuele terugval op tijd te kunnen voorkomen.


 

Waarom ook Shiatsu therapie?


Shiatsu therapie zorgt zowel lichamelijk als geestelijk, voor een buitengewoon diepe ontspanning en is de aangewezen methode, om het zenuwstelsel in rust te brengen. Daarom is een Shiatsu behandeling er allereerst op gericht om de energiebalans in het lichaam te herstellen. Dit is met stipt op nummer 1 het belangrijkste aspect voor mensen met burn-out klachten om hun herstel te bevorderen.


Intake
 


Om aan dit vitaliteitstraject te kunnen deelnemen, zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake zal er worden ingeschat of je met jouw burn-out bij mij in de praktijk op de juiste plek bent. 

 hulp bij burn-out klachten in Apeldoorn en omgeving Gelderland

Voor meer informatie over het vitaliteitstraject of voor het maken van een afspraak kan je bellen naar tel. 06-21232682 

De Shiatsu praktijk bevindt zich in het integraal gezondheidscentrum Apeldoorn op het adres:
Sutton 15
7327 AB in Apeldoorn