Eerste hulp bij burn-out klachten met Shiatsu therapie en lichaamsgerichte coaching.

Mij naam is Gerard Poorte, Shiatsu behandelaar in Apeldoorn en omgeving.
In de alledaagse drukte weet ik als geen ander, dat ontspanning vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. En dat terwijl er in onze snel veranderende maatschappij, er steeds meer van ons wordt gevraagd, waarbij de balans tussen inspanning en ontspanning ook steeds belangrijker is geworden om daarmee om te kunnen gaan.


Met mijn kennis en ervaring uit de oosterse geneeswijze en lichaamsgerichte coaching
 heb ik speciaal voor mensen met burn-out klachten een vitaliteitstraject ontwikkeld.
Dit duurzame traject, dat uit een combinatie bestaat van Shiatsu massagetherapie en Lichaamsgerichte coaching is zeer effectief om mensen met burn-out klachten op een verantwoorde wijze te helpen bij hun herstel.

Burn-out coach, Burn-out hulp Apeldoorn

Een 12 weken traject met 2 fases.

In de eerste fase van het traject ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning en herstel waarbij ik gebruik van shiatsu therapie.
In de tweede fase verandert het traject geleidelijk richting lichaamsgerichte coaching. Hierin kijken we samen naar het verhaal achter uw burn-out waarbij het lichaam er nog altijd aandachtig bij wordt berokken. 
Het gezegde: ''Het lichaam liegt nooit'' is hierbij zeker van toepassing om vinger aan de pols te houden en hiermee eventuele terugval op tijd te kunnen voorkomen. 

 

 

Waarom de combinatie met Shiatsu therapie?


Shiatsu therapie zorgt voor rust en ECHTE ontspanning. Het is de
 aangewezen methode, om het zenuwstelsel in rust te brengen. Dit komt omdat de zogeheten vecht/vlucht respons van het zenuwstelsel wordt geremd en de rust/herstel respons wordt geactiveerd. Dit is met stipt op nummer 1 het belangrijkste aspect voor mensen met burn-out klachten om hun herstel te bevorderen.


Te lang met een burn-out of chronische stress blijven doorlopen, vertraagt het 
herstel en verslechtert de gezondheid.

 

Wanneer er bij u een burn-out als diagnose is vast gesteld, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt om te herstellen en om hiermee uiteindelijk weer grip op uw situatie te krijgen.

Wanneer u in loondienst bent dan heeft ook uw werkgever de verplichting om mee te werken aan het ziekteherstel (Zie wet verbetering poortwachter) van waaruit een traject geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.
Hierbij kan uw werkgever een organisatie aanbieden of kunt u zelf, na goedkeuring van uw werkgever, de hulp zoeken die bij u past en goed voor u voelt.

 


kennismaking 


Om aan het vitaliteitstraject te kunnen deelnemen, zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake zal er worden ingeschat of u met uw burn-out bij mij in de praktijk op de juiste plek bent. Het 
vitaliteitstraject zal altijd in overleg met uzelf en eventueel met uw werkgever op maat worden afgestemd.

 hulp bij burn-out klachten in Apeldoorn en omgeving Gelderland

Voor meer informatie over het vitaliteitstraject of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar tel. 06-21232682 

De Shiatsu praktijk bevindt zich in het integraal gezondheidscentrum Apeldoorn op het adres:
Sutton 15
7327 AB in Apeldoorn