'Het is nu de tijd dat jij jezelf als mens mag helen, zodat we straks met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit'.

 

Het heeft mij altijd gefascineerd om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen zoals: Wie ben ik? Waarom zijn wij hier op aarde? En hoe kunnen wij de volle potentie uit onze levenservaring halen, terwijl we betekenisvol zijn voor anderen?

Vanaf het begin van mijn leven kon ik aanvoelen wat er bij mensen van binnen leefde. De informatie die ik ontving was voor mij als een soort van zesde zintuig waarvan ik toen eigenlijk nog niet wist wat ik ermee kon doen.

Na een periode van zelfonderzoek kwam ik tot de ontdekking dat ik mensen hiermee in het diepste van hun kern kon bereiken.
Hier werd mijn missie uit geboren. Een missie om mensen te helpen bij het in verbinding brengen van hun lichaam en gevoelens om weer vol helderheid en gezondheid vanuit (zelf)liefde en authenticiteit te schijnen.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen begon ik mijzelf meer te verdiepen in energetisch lichaamswerk.
Nadat ik eerst een weg bewandeld had in de psychodynamische therapie, kwam ik later in aanraking met de oosterse geneeskunst Shiatsu. Omdat dit mij gelijk het gevoel van thuiskomen gaf, besloot ik Shiatsu therapie en Chinese geneeskunde te gaan studeren, waarna ik een praktijk startte.

Regelmatig krijg ik te horen dat ik veel warmte en rust uitstraal waardoor men zich vaak snel comfortabel voelt. Daarnaast heb ik veel waardering mogen ontvangen voor mijn kennis en wijze van behandelen.

 

En wat voel ik me vereerd om dit dankbare werk te mogen doen.


 

Misschien tot gauw!


Gerard Poorte

 

papa
 zachtaardige Krijger, plantmedicijnen
gids, beeldspreker, broersterke intuïtie, empathisch, natuurliefhebber, rots in de branding, respectvol, rustgevend, humor, sportief, warme aanwezigheid, non-duaal, integer, heldervoelend
ervaringsdeskundige traumaslachtoffers, (ex)hulpverlener,  
leven in de flow