'Het is nu de tijd dat wij onszelf als mens kunnen helen, zodat we straks met z’n allen bewust en verbonden mogen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit'.

 

Het heeft mij altijd gefascineerd om antwoorden te vinden op levensvragen als: Wie ben ik? Waarom zijn wij hier op aarde? En hoe kunnen wij de volle potentie uit onze levenservaring halen, terwijl we betekenisvol zijn voor anderen?

Vanaf het begin van mijn leven kon ik waarnemen wat er bij mensen van binnen leefde. De informatie die ik ontving was voor mij als een soort van zesde zintuig waarvan ik toen eigenlijk nog niet wist wat ik ermee kon doen. 

Na een periode van zelfonderzoek (en de hulp van plantmedicijnen) kwam ik tot de ontdekking dat ik mensen hiermee in het diepste van hun kern kon bereiken.
Hier werd mijn missie uit geboren. Een missie om mensen te helpen bij het in verbinding brengen van hun lichaam en gevoelens om weer vol helderheid en gezondheid vanuit (zelf)liefde en authenticiteit te schijnen.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen begon ik mijzelf meer te verdiepen in energie- en lichaamswerk.
Nadat ik eerst een weg bewandeld had in de psychodynamische therapie, kwam ik later in aanraking met de oosterse geneeskunst Shiatsu. Omdat dit mij gelijk het gevoel van thuiskomen gaf, besloot ik Shiatsu therapie en Chinese geneeskunde te gaan studeren. Later ben ik dit gaan combineren met het sjamanisme wat nu de basis vormt van mijn werkwijze. 

 

Regelmatig krijg ik te horen dat ik veel warmte en rust uitstraal waardoor men zich vaak snel comfortabel voelt. Daarnaast heb ik veel waardering mogen ontvangen voor mijn kennis en wijze van behandelen. En wauw! Wat voel ik me bevoorrecht om dit dankbare werk te mogen doen.

Ben jij klaar voor de volgende stap? De stap naar meer verbondenheid met jezelf? De stap om tot nieuwe inzichten te komen, die jouw kijk op jezelf en de wereld voorgoed kunnen veranderen?
 

Misschien dan tot gauw!


Gerard Poorte

 

 

 

 

trotse papa,
sjamanisme, plantmedicijnen,
gids, beeldspreker, sterke intuïtie, empathisch, natuurliefhebber, rots in de branding, respectvol, spiritueelhumor, sportief, warme aanwezigheid, non-duaal, integer, helder wetend
ervaringsdeskundige traumaslachtoffers, (ex)hulpverlener,
leven in flow