Investeer in de vitaliteit van uw personeel en voorkom verzuim

Een Shiatsu stoelmassage is een waardevolle manier om klachten als (werk)stress, hoofdpijn, rugpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid en slapeloosheid op tijd bij uw werknemers te herkennen, te bestrijden en of te voorkomen.

De techniek van een Shiatsu stoelmassage werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energie-boost. Een Shiatsu stoelmassage zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers en is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: deze stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

 

De werking van een Shiatsu stoelmassage


Met een Shiatsu stoelmassage zullen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers al snel ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan en door de versoepelde spieren zijn klachten als RSI voor uw personeel al snel verleden tijd.

 

Naar wens kom ik bij u langs op locatie en kunnen (indien nodig) de massages verspreid over meerdere dagen verzorgd worden.

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Praktijk Gerardus in voor een stoelmassage op locatie of in mijn praktijk in Apeldoorn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Stoelmassages in Apeldoorn volgens traditionele Shiatsu

Ik maak bij de stoelmassages gebruik van een traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat in een speciaal ontworpen massagestoel zitten . Als (shiatsu) stoelmasseur verzorg ik vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Met mijn achtergrond in de shiatsu therapie, weet ik veel kwaaltjes ook vroegtijdig te signaleren. Daarmee is een Shiatsu stoelmassage zeer geschikt voor elke organisatie die preventief een essentiële bijdrage wilt leveren aan de vitaliteit van haar medewerkers.
De Shiatsu stoelmassages sluiten niet alleen perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.


 

Benieuwd naar uw investering?

Een Shiatsu stoelmassage is bij uitstek een zeer gewaardeerde investering in het welzijn van uw personeel. Voor nog geen € 20,00 per medewerker, heeft u al de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks van een stoelmassage te voorzien.De voordelen van een Shiatsu stoelmassage in Apeldoorn

 

Door Shiatsu stoelmassages aan te bieden, genieten zowel u als uw personeel van diverse voordelen. Daarbij valt te denken aan:

 

 • Meer energie op de werkvloer, zorgt voor meer productiviteit
 • Spieren worden soepel, zorgt voor minder kans op RSI
 • Verbeterde werksfeer, zorgt voor tevreden en dankbare medewerkers
 • Ontspannen geest, zorgt voor betere bestendigheid tegen werkstress
 • Eventuele klachten worden vaak vroegtijdig gesignaleerd en kunnen hiermee voorkomen worden
 • De massages kunnen bij u op locatie in Apeldoorn worden verzorgd
 • Kleding blijft gewoon aan
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Korte effectieve behandeling wat tijd en geld bespaart
 • Aantoonbaar minder werkgerelateerde klachten, dus minder verzuim
 • Erkende Arbo maatregel, dus recht op fiscale voordelen

 

 

Interesse in een stoelmassage in Apeldoorn?

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een Shiatsu stoelmassage in Apeldoorn of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de Shiatsu stoelmassages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal weken of maanden van toepassing. Aan de hand van deze kennismaking  en de resultaten kan na de proefperiode bepaald worden of u van de voordelen overtuigd bent.

 

 

Contact

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen.