Eerste hulp bij burn-out klachten met een op maatgericht vitaliteitstraject

Mijn naam is Gerard Poorte, Shiatsu behandelaar en Holistische Coach in Apeldoorn en omgeving.
In de alledaagse drukte weet ik als geen ander, dat ontspanning vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. En dat terwijl er in onze snel veranderende wereld, er steeds meer van ons wordt gevraagd, waarbij de balans tussen inspanning en ontspanning ook steeds belangrijker is geworden om daarmee om te kunnen gaan.


Met mijn kennis en ervaring uit de oosterse geneeswijze en Holistische Coaching
 heb ik voor mensen met burn-out klachten een vitaliteitstraject ontwikkeld.
Dit duurzame traject, dat uit een combinatie bestaat van Shiatsu therapie en Holistische Coaching, is zeer effectief om mensen met burn-out klachten op een verantwoorde wijze bij hun herstel te begeleiden.

Burn-out coach, Burn-out hulp Apeldoorn

Een vitaliteitstraject met 2 fases.

In de eerste fase van het traject ligt de nadruk op het herstel van uw burn-out klachten waarbij ik voornamelijk gebruik zal maken van Shiatsu therapie.
In de tweede fase verandert het traject geleidelijk richting Holistische Coaching. In deze fase gaan wij samen opzoek naar de oorzaak achter uw burn-out klachten waarbij het lichaam er nog altijd aandachtig bij wordt betrokken. 
Het gezegde: ''Het lichaam liegt nooit'' blijft hierbij zeker van toepassing om eventuele terugval op tijd te kunnen voorkomen. 
Het zal een traject worden waarbij we de verbinding tussen uw gedachtes en gevoelens weer in evenwicht brengen. Een traject waarbij we de oordelen uit uw omgeving op een zijspoor zetten waardoor u de kans krijgt om weer volledig naar uw lichaam te leren luisteren.

 

 

Waarom de combinatie met Shiatsu therapie?


Shiatsu therapie zorgt zowel lichamelijk als geestelijk, voor een buitengewoon diepe ontspanning en is de
 aangewezen methode, om het zenuwstelsel in rust te brengen. Dit is met stipt op nummer 1 het belangrijkste aspect voor mensen met burn-out klachten om hun herstel te bevorderen.

 

Blijf niet te lang doorlopen.

 

Wanneer er bij u een burn-out als diagnose is vast gesteld, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt om weer grip op uw situatie te krijgen.

Te lang met een burn-out en chronische stress blijven doorlopen, vertraagt namelijk het herstel en verslechtert uw gezondheid.

Wanneer u in loondienst bent dan heeft ook uw werkgever de verplichting om mee te werken aan het ziekteherstel (Zie wet verbetering poortwachter) van waaruit een traject geheel of gedeeltelijk vergoed kan worden.
Hierbij kan uw werkgever een organisatie aanbieden of kunt u zelf, na goedkeuring van uw werkgever, de hulp zoeken die bij u past en goed voor u voelt.

 


kennismaking 


Om aan dit vitaliteitstraject te kunnen deelnemen, zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake zal er worden ingeschat of u met uw burn-out bij mij in de praktijk op de juiste plek bent. Het 
vitaliteitstraject zal altijd in overleg met uzelf en eventueel met uw werkgever op maat worden afgestemd.

 hulp bij burn-out klachten in Apeldoorn en omgeving Gelderland

Voor meer informatie over het vitaliteitstraject of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar tel. 06-21232682 

De Shiatsu praktijk bevindt zich in het integraal gezondheidscentrum Apeldoorn op het adres:
Sutton 15
7327 AB in Apeldoorn