Eerste hulp bij
burn-out klachten met een
op maatgericht
vitaliteitstraject

Mijn naam is Gerard Poorte, Shiatsu behandelaar en Holistisch (burn-out) Coach in Apeldoorn en omgeving.
In de alledaagse drukte weet ik als geen ander, dat echte ontspanning er vaak nog wel eens bij inschiet. En dat terwijl er in onze snel veranderende wereld, er steeds meer van ons wordt gevraagd, waarbij de balans tussen inspanning en ontspanning ook steeds belangrijker is geworden om daarmee om te kunnen gaan.


Met mijn kennis en ervaring uit de Oosterse geneeswijze en Holistische coaching
 heb ik voor mensen met burn-out klachten een vitaliteitstraject ontwikkeld.
Dit traject, dat uit een combinatie bestaat van Shiatsu therapie en Coaching, blijkt uit ervaring duurzaam te zijn om mensen met burn-out klachten op een verantwoorde wijze in hun herstel te begeleiden.

Burn-out coach, Burn-out hulp Apeldoorn

Een vitaliteitstraject
dat uit
twee fases
bestaat


In de eerste fase van het traject ligt de nadruk op het herstel van de fysieke burn-out klachten waarbij Shiatsu therapie uitkomst biedt.
In de tweede fase verandert het traject geleidelijk richting Holistische Coaching. In deze fase gaan wij samen opzoek naar de mentale en of emotionele onderliggende oorzaak van de burn-out klacht(en) waarbij het lichaam er nog altijd aandachtig bij wordt betrokken. 
Het gezegde: ''Het lichaam liegt nooit'' blijft hierbij zeker van toepassing om eventuele terugval op tijd te kunnen voorkomen.Verder is dit traject er met nadruk voor ontwikkeld om:

 

  • de verbinding tussen gedachtes en gevoelens (weer) in evenwicht te brengen
  • de oordelen van anderen even op een zijspoor te zetten
  • jou instaat te stellen om weer volledig naar jouw lichaam te leren luisteren

 

Waarom coaching
in combinatie
met
Shiatsu therapie?


Shiatsu therapie zorgt zowel lichamelijk als geestelijk, voor een buitengewoon diepe ontspanning en is de
 aangewezen methode, om het zenuwstelsel in rust te brengen. Daarom is een Shiatsu behandeling er allereerst op gericht om de energiebalans in het lichaam te herstellen. Dit is met stipt op nummer 1 het belangrijkste aspect voor mensen met burn-out klachten om hun herstel te bevorderen.

 

 

Blijf niet onnodig
lang doorlopen

 

Wanneer er bij jou een burn-out als diagnose is vast gesteld, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk hulp zoekt om weer grip op uw situatie te krijgen.

Te lang met een burn-out en chronische stress blijven doorlopen, vertraagt namelijk het herstel en verslechtert de gezondheid.

Wanneer je in loondienst bent dan heeft ook jouw werkgever de verplichting om mee te werken aan het ziekteherstel (Zie wet verbetering poortwachter) van waaruit een traject geheel of gedeeltelijk vergoed kan worden.
Hierbij kan de werkgever een organisatie aanbieden of kan je zelf, na goedkeuring van de werkgever, de hulp zoeken die bij je past en vooral ook goed voelt.

 


Intake 


Om aan dit vitaliteitstraject te kunnen deelnemen, zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake zal er worden ingeschat of je met jouw burn-out bij mij in de praktijk op de juiste plek bent. Verder zal dit 
vitaliteitstraject met zowel de werkgever als de werknemer op maat worden afgestemd. Soms kan een juiste afstemming of nauwe samenwerking met een andere behandelaar daarbij raadzaam zijn.

 hulp bij burn-out klachten in Apeldoorn en omgeving Gelderland

Voor meer informatie over het vitaliteitstraject of voor het maken van een afspraak kan je bellen naar tel. 06-21232682 

De Shiatsu praktijk bevindt zich in het integraal gezondheidscentrum Apeldoorn op het adres:
Sutton 15
7327 AB in Apeldoorn