Helaas zijn er pas vanaf september 2024 weer enkele plekken beschikbaar voor dit traject. Om te voorkomen dat je op de wachtlijst komt, kan je eventueel alvast reserveren. Neem hiervoor contact op.

Tijdens dit individuele traject nodig ik je uit om samen op onderzoek te gaan, een reis waarin je de mogelijkheid krijgt om nieuwe aspecten van jezelf te verkennen. Gedurende deze reis zal ik naast je lopen op het pad van transformatie, waar je de kans krijgt om jouw eigenheid te gaan omarmen. En dit alles vindt plaats in een veilige omgeving waar alles er mag zijn.

Gedurende deze 12 weken ben ik niet alleen tijdens onze fysieke ontmoetingen beschikbaar, maar ook online. Met mijn volle toewijding stel ik deze tijd voor jou beschikbaar, zodat ik je ook tussentijds kan begeleiden in jouw diepgaande persoonlijke groei.

  • Samen zullen we dieper ingaan op de patronen uit het verleden die je mag doorbreken.
  • Reik ik je tools aan om jouw nieuwe inzichten effectief te integreren in je dagelijks leven.
  • Verkennen we de verlangens in jouw leven en besteden extra aandacht aan jouw toekomstige behoeften en doelen.
  • Werken we gezamenlijk aan het ontwikkelen van nieuwe gewoontes die in lijn staan met wie jij werkelijk bent.

Al met al is dit dus een reis die je zal uitnodigen tot zelfontdekking, groei en het omarmen van jouw authentieke zelf.

Wat je krijgt

Uitgebreide intake van +/- 1,5 uur - Diepgaande analyse van jouw huidige situatie, uitdagingen, behoeften en verlangens.
Huiswerk - Reflectievragen, praktische tools en oefeningen om meer inzichten en helderheid te verkrijgen.
2x individuele metamorfose sessies van +/- 3 uur
3x holitstische lichaamswerk sessies van +/- 1 uur
2 uur online support verdeelt over 12 weken d.m.v. videocall. - Tussentijdse evaluatie om je voortgang te bespreken en de inzichten in je dagelijks leven optimaal te integreren.
Nazorggesprek

Hoe werkt het?

Voor een definitieve aanmelding, volgt er eerst een gratis intentie/kennismaking gesprek d.m.v. Google meet met een duur van gemiddeld 15 - 30 minuten.

Dit geeft ons van beide kanten de gelegenheid om te voelen of je op de juiste plek bent en of het voor jou het juiste moment is om aan dit traject deel te nemen.

 

Jouw Investering in jezelf voor dit gehele traject is € 950,- incl. BTW.

Betalen in 3 termijnen is mogelijk. Je betaalt dan deel 1 bij start, deel 2 halverwege en deel 3 aan het eind van het traject.

Ben je er toe bereid om samen naar de kern te gaan voor een optimaal herstel van jouw welzijn op alle mogelijke niveaus?