Word je belemmerd door klachten waarvan de oorzaak onbegrepen blijft?


Dan kan ik je begeleiden bij het vinden van de oorzaak, zodat je op een dieper niveau kunt herstellen en veel klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

 

 

  • Fysieke klachten zoals pijn, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen of spanning.
  • Emotionele klachten zoals schaamte, angst of paniekaanvallen.
  • Mentale klachten zoals slaapproblemen, depressie of burn-out.

 

 

Dankzij een combinatie van een aantal bewezen therapieën, die ik toepas zowel traditioneel als modern, heb ik de afgelopen jaren veel mensen succesvol mogen ondersteunen in hun fysieke, emotionele en mentale welzijn.

Shiatsu-massagetherapie 


Sessie van 75 minuten € 95,-

 

Beschrijving: Shiatsu is een Japanse massagetherapie gericht om de natuurlijke interne stroom van lichaamsenergie te herstellen. Door middel van zachte drukpuntmassage (acupressuur), rotaties en strekkingen kunnen opgebouwde spanningen worden losgelaten. Dit maakt het uitermate geschikt bij het verhelpen of voorkomen van stress, spanning, slaapproblemen, pijnlijke spieren en gewrichtenTevens integreer ik de behandelingen met de klassieke Chinese geneeskunde 'meridianen en acupunctuurpunten', die bewezen effectief zijn bij de behandeling van meer dan 200 aandoeningen! Daarnaast wordt er een pols- en tongdiagnose uitgevoerd. Deze behandeling wordt aangeboden op een verwarmde katoenen futon.

Voordelen: Loslaten van stress gerelateerde fysieke en mentale spanning, het opheffen van triggerpoints, meer bewustzijn brengen in het lichaam en harmonie in het leven, zich meer open, geïnspireerd en in vrede voelen.

 

Holistische Ademreis


Sessie van 3 uur € 285,-

Beschrijving: Diepgaand lichaamswerk + ademwerk gecombineerd met innerlijke kindwerk, voice dialogue, De-Armouring, stembevrijding, emotieregulatie en soundhealing/muziek.

 

Voordelen: ondersteund zelfreflectie, verwerking van trauma, het reguleren van emoties, bevrijding van fysieke en mentale spanning, ontmantelen van beperkende overtuigingen, doorbreken van oude patronen en diepe ontspanning van het zenuwstelsel.
Hersteld de connectie tussen lichaam +  geest en kan vaak blijvend voor een terugkomend gevoel van zelfliefde en innerlijke vrede zorgen.

*deze sessie vereist voorbereiding.

 

 

Metamorfose 12 weken traject


Online sessie


Beschrijving: Gratis intentie/kennismaking gesprek d.m.v. Google meet met een duur van ongeveer 15 minuten.

Voordelen: Dit geeft ons van beide kanten de gelegenheid om te kijken of je bij mij op de juiste plek bent en wanneer/of het voor jou het juiste moment is om te beginnen.

 

 

Ervaringen


Ben je er toe bereid om samen naar de kern te gaan voor een optimaal herstel van jouw welzijn op alle mogelijke niveaus?