Hi mijn naam is Gerard Poorte.

 

Geboren in 1983, woonachtig in Apeldoorn en vader van drie kinderen.

 

Mensen beschrijven mij als een vriendelijke, stabiele, betrokken, integere, oprechte, vrijdenkende en empathische man met een groot hart die veel warmte en rust uitstraalt. 

 

In mijn werk help ik mensen met uiteenlopende klachten en maak gebruik van diverse behandelmethoden waaronder shiatsu therapie, ademwerk, bio-energetica, voice dialogue en innerlijk kindwerk. 

 

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica en de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.

 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling zie ik hiernaast als een belangrijke factor. Ik laat me inspireren door voortdurende bijscholing, intervisies met collega's, verdiep me in boeken en luister naar podcasts over spiritualiteit, sjamanisme, filosofie (non dualiteit), holisme, voeding, psychedelica, trauma en psychologie.

 

Ook in mijn persoonlijke leven heb ik diverse uitdagingen gekend, zoals de spannende en heftige situaties als brandweerman, jeugdtrauma's, een bijna-doodervaring, burn-out, binding/hechtingsangst, scheiding en verslavingen. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundig op verschillende gebieden. Alle kennis en ervaring die ik uit mijn studie, werk en leven heb opgedaan, vormen daarin een basis voor mijn werkwijze.

 

Bovendien vind ik zingeving een enorm belangrijk aspect, zowel voor mezelf als voor mijn cliënten. Levensvragen over wie we zijn, waarom we hier zijn en hoe we ons volledige potentieel kunnen benutten terwijl we betekenisvol zijn voor anderen, stimuleren hierin mijn voortdurende zelfreflectie.

 

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van quality time met mijn kinderen en dierbaren, ben ik fanatiek actief in fitness, breng ik veel tijd door in de natuur, luister ik graag naar muziek en speel ik soms didgeridoo.