Wat is stoel Shiatsu

 

De techniek die gebruikt wordt bij Stoel Shiatsu is ook gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu. Deze techniek werkt buitengewoon ontspannend en geeft je in een mum van tijd weer nieuwe energie.
30 minuten zijn al voldoende om je nek, rug en schouder spieren soepel te te maken en te behouden!


Veel mensen komen pas in de praktijk als er al klachten zijn, maar waarom zou jij jouw kostbare lichaam niet met regelmaat preventief laten onderhouden?

 

Dit zeg ik omdat er vanuit mijn zienswijze veel klachten uit een balansverstoring tussen lichaam en geest ontstaan.
Zeker nu in onze huidige samenleving, met de druk van de 24 uurs maatschappij en de overbelaste agenda’s, is het uitermate belangrijk hier een evenwicht te kunnen (her)vinden.

 

 

Preventief

 

Hoe fijn zou het zijn als er iemand bij jou met regelmaat een vinger aan de pols houdt om lichamelijke ongemakken op tijd te voorkomen? Met een stoelmassage ben je in ieder geval op de juiste weg. Waarom? Een stoelmassage werkt niet alleen ontspannend maar brengt ook vele aspecten van iemands gezondheid aan het licht. Het gezegde: Het lichaam liegt nooit is hierbij zeker van toepassing.

De voordelen van stoel Shiatsu zijn:

 

  • Mensen voelen zich zittend op een massagestoel vaak comfortabeler dan liggend.
  • Stoel Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven.
  • De behandeling neemt niet meer dan 30 minuten in beslag wat kosten en tijd bespaart.

 

 

Hoe werkt het?

Stoel Shiatsu wordt op een speciaal ontworpen massagestoel uitgevoerd. Hierbij ligt het accent van de behandeling vooral op het nek, schouder en rug gebied. De Shiatsu-techniek houdt in dat er op een aantal meridianen (energiebanen) druk wordt uitgeoefend met naast de handpalmen ook de duimen en ellenbogen. Je zult in korte tijd een gevoel van ontspanning ervaren, en klachten als hoofdpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders of rugklachten worden verholpen of voorkomen. Bovenal zal je met een flinke dosis energie terug naar huis gaan!